Wedstrijdvraag:

WIN LEGO Harry Potter: Collection

LEGO Harry Potter combineert de humor van LEGO-games met het universum van 's werelds bekendste leerlingtovenaar. Je beleeft het volledige avontuur van LEGO Harry Potter, met inhoud uit de acht films, verbeterde graphics, omgevingen, verlichting en visuele effecten. De bundel bevat twee complete games, namelijk LEGO Harry Potter Jaren 1-4 en LEGO Harry Potter Jaren 5-7.

In LEGO Harry Potter 1-4 speel verbind je de LEGO-blokken van de Ligusterlaan tot aan het Toverschool Toernooi en beleef je magische Harry Potter-avonturen in LEGO-stijl. Speel als Harry, Ron, Hermelien of een van je andere favoriete figuren. Ontdek het kasteel van Zweinstein, de wegisweg en het Verboden Bos.Het spel heeft vier episodes met meerdere levels die vooral gebaseerd zijn op de eerste vier boeken en films.

LEGO Harry Potter 5-7 gaat over de laatste jaren van Harry Potter en zijn vrienden op Zweinstein. Het verhaal volgt de laatste vier films (Orde van de Feniks, Halfbloed Prins en Relieken van de Dood deel 1 en deel 2). In het spel moet de speler diverse toverdrankjes maken om verder te komen. Ook kan de speler gouden stenen sparen. Het spel bevat in totaal 24 levels en 16 lessen.

Wij hebben hier een aantal exemplaren liggen op Xbox One dus check snel onze wedstrijdvraag.

Wedstrijdvraag: In welk jaar verscheen Lego Harry Potter: Years 1–4?

 

Adres
De ontvangen gegevens worden niet doorgegeven aan derden en zijn dus enkel voor intern gebruik.
Je kan hier het wedstrijdreglement vinden
Wat valt er te winnen:
WIN LEGO Harry Potter: Collection (Xbox One)