Wedstrijdvraag:

WIN Jumanji: The Video Game (Switch)

Jumanji: The Video Game moet je niet meteen beschouwen als een concurrent of alternatief voor avonturengames als Uncharted, Tomb Raider of Strange Brigade. Beschouw het eerder als een leuk en toegankelijk tussendoortje voor de fans van de films, The Rock of het iets luchtigere avonturengenre.

Ga op avontuur in de met actie volgepakte Jumanji-videogame en overleef de ultieme uitdaging voor diegenen die de echte wereld achter zich willen laten. Enkel jij en drie teamgenoten kunnen de juwelen heroveren en Jumanji redden.

Dus ga online, roep wat vrienden bijeen voor split-screen speelplezier of ga alleen op pad met AI-bondgenoten. Er is een leger aan kwaadaardige indringers om te verslaan, dodelijke beesten en vallen te ontwijken en coole aanpassingen vrij te spelen.

En met helden als Dr. Bravestone, Ruby, Mouse en Prof. Oberon als avatars, weet je dat er genoeg unieke eigenschappen en hilarische taferelen - zijn om de dag te redden.

Wij hebben hier een aantal exemplaren liggen voor Nintendo Switch, en die willen we graag cadeau doen aan onze trouwe bezoekers.

Wedstrijdvraag: Welke, inmiddels overleden, acteur vertolkte in de allereerste Jumanji-film de hoofdrol?

 

Tip schiftingsvraag: Onze Fortnite Darkfire Bundle-wedstrijd werd door 805 mensen bekeken.

Adres
De ontvangen gegevens worden niet doorgegeven aan derden en zijn dus enkel voor intern gebruik.
Je kan hier het wedstrijdreglement vinden
Wat valt er te winnen:
WIN Jumanji: The Video Game (Switch)