Wedstrijdvraag:

WIN de complete boxsets van Avatar- en The Legend of Korra

 
1 Begin 2 Voltooid

Dit is zonder twijfel een wedstrijd voor de fans van het unieke Avatar-universum. Dankzij Universal maken zij immers kans op een uniek pakket met daarin de boxsets van Avatar - The Last Airbender (DVD), Avatar - De Legende van Aang (Blu-ray) en The Legend of Korra (DVD).

Voor zij die even niet mee zijn, een woordje uitleg:

De Legende van Korra (originele titel The Legend of Korra, voorheen aangekondigd als Avatar: The Legend of Korra en The Last Airbender: Legend of Korra) is een Amerikaanse animatieserie, die sinds 14 april 2012 wordt uitgezonden in de VS op Nickelodeon. De serie is sinds 26 augustus 2012 te bekijken in Nederland. De serie is een vervolg op Avatar: De Legende van Aang.

Avatar: De Legende van Aang (oorspronkelijke titel: Avatar: The Last Airbender, kortweg: Avatar) neemt ons mee naar een alternatieve wereld met Aziatische invloeden, waarin met bijzondere technieken uit vechtsporten de vier klassieke elementen gemanipuleerd kunnen worden.

Deze elementen zijn de elementen die men terugvindt in Oost-Aziatische, Zuid-Aziatische en westerse culturen. De stijl van de tekeningen is een mix van traditionele anime en westerse tekenfilmstijl. De serie volgt de avonturen van de protagonist Aang en zijn vrienden. Zij moeten de Vuurheer verslaan om de wereld zoals zij die kennen te redden.

Wedstrijdvraag: Welke zijn die 4 elementen die we terugvinden in de serie?

 

Adres
De ontvangen gegevens worden niet doorgegeven aan derden en zijn dus enkel voor intern gebruik.
Je kan hier het wedstrijdreglement vinden