Wedstrijdvraag:

Win de CE van Life is Strange: Before the Storm

Life is Strange: Before the Storm is een prequel op de succesvolle episodische game Life is Strange van ontwikkelaar Dontnod Entertainment. In Before the Storm, dat zich drie jaar afspeelt voor het origineel, kruipen we in de huid van Chloe Price. Chloe is nu zestien jaar, heeft net haar vader verloren en heeft het moeilijk om dat te verwerken. Ze is een rebelse en opstandige tiener, heeft weinig tot geen vrienden op school en voelt zich alleen op de wereld. Ze zoekt en vindt echter een nieuwe vriend in de persoon van Rachel Amber, een klasgenote, en daarbovenop het populairste en knapste meisje van de klas.

Het wordt met andere woorden een heel speciale ervaring waarin deze keer de band tussen de twee dames centraal staat. Geen gefoeffel met de tijd, maar een relatie tussen twee meiden van vlees en bloed.

Sinds kort is Life is Strange: Before the Storm ook fysiek verkrijgbaar! Om deze release te vieren hebben we hier een Collector's Edition liggen van zowel de PlayStation 4- als de Xbox One-versie! En er is nog meer goed nieuws want jij kan er eentje winnen!

Wedstrijdvraag: Welke score kreeg Life is Strange: Before the Storm in onze finale review?

 

Adres
De ontvangen gegevens worden niet doorgegeven aan derden en zijn dus enkel voor intern gebruik.
Je kan hier het wedstrijdreglement vinden
Wat valt er te winnen:
Win de CE van Life is Strange: Before the Storm op Xbox One of PlayStation 4.