Wreedheid staat centraal in nieuwe Total War: Three Kingdoms-trailer

vr 08/02/2019
Praga
0 reacties

De geschiedenislessen op school leerden mij dat er doorheen de geschiedenis heel wat tirannen bestaan hebben, en nog steeds bestaan. Iets wat we trouwens ook vaak in videogames zien wanneer we voor de zoveelste keer een tiran of dicator van de troon moeten stoten of moeten doden...

Ook in Total War: Three Kingdoms krijgen we er met zo eentje te maken. Zijn naam is Dong Zhuo die onthuld werd als een twaalfde speelbare factie in Creative Assembly's nieuwste telg in de Total War-reeks.

Dong Zhou zal verschijnen als een speelbare factie zodra je Dong Zhuo hebt verslagen in een gevecht (je hoeft hem niet te doden, versla gewoon het leger waar hij deel van uitmaakt) of bereik de rang van keizer.

Hebzucht drijft de kwaadwillige Dong Zhuo en hij zal niets in zijn weg laten staan. Geassisteerd door zijn geadopteerde zoon Lü Bu, de grootste krijger in het land, kan niemand hun macht en woede evenaren. Door het verspreiden van angst en met intimidatie buigen degenen die tegen Dong Zhuo zijn snel voor zijn voeten.

Aan jou om hem een halt toe te roepen, of juist gebruik te maken van zijn krachten om zelf als dictator te overheersen.

Releasedatum
23/05/2019
Beschikbaar voor