WRC 8 en Saints Row 2 zijn de gratis Xbox Live Gold Games voor juli

Racen, platformen, dunken en criminele activiteiten, dat zijn de centrale thema's in de Xbox Live Games with Gold voor juli. Ook in juli kunnen gamers met een Xbox Live Gold-abonnement weer genieten van vier gratis games. Welke games dat zijn, dat lees je hieronder.

WRC 8 FIA World Rally Championship - Te downloaden van 1 tot 31 juli op Xbox One 

Speel de meest complete en authentieke WRC-simulatie tot nu toe. Door het dynamische en realistische weersysteem kunnen etappes in de zon, regen of sneeuw worden verreden. Een goede voorbereiding is dan ook van vitaal belang. WRC 8 is de meest uitgebreide offroad-racegame ooit, met vijftig teams, veertien rally's en meer dan honderd etappes. 

Dunk Lords - Te downloaden van 16 juli tot 15 augustus op Xbox One 

Je kunt aardig ballen, maar kun je ook vechten? Ontdek het in deze fantastische combinatie van 2v2-basketbal en beat 'em up. Kies uit twintig stoere basketballers met allemaal hun eigen speciale aanvallen en waanzinnige vaardigheden, en ga de strijd aan op vijftien unieke velden. Speel spectaculaire potjes met vier vrienden of leid je jonge ster Slice naar de top in Story Mode. Mis deze nieuwe Xbox-titel niet! 

Saints Row 2 - Te downloaden tussen 1 en 15 juli op Xbox One en Xbox 360 

In het tweede deel van deze explosieve en hilarische serie verken je een gigantische open wereld. De 3rd Street Saints proberen te land, ter zee en in de lucht hun stad te heroveren. Met je volledig aan te passen personages neem je wraak in meer dan veertig verhaalmissies en talrijke bonusmissies. Zo zet je de Saints weer op de troon als de rechtmatige koningen van Stilwater. 

Juju - Te downloaden tussen 16 en 31 juli op Xbox One en Xbox 360 

Spring naar grote hoogten in dit nieuwe avontuur! Onderneem een gevaarlijke en mystieke reis met de sjamaan-panda Juju. Samen met de hagedis Peya redt hij zijn vader en bevrijdt hij de wereld van een eeuwenoude kwade macht. Stuiter, ren, zing en vecht tegen enorme bazen in deze prachtig geanimeerde en onderhoudende platformgame.

Releasedatum
01/01/1970
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments