World of Warships duikt besloten bèta in op PlayStation 4 en Xbox One

vr 07/12/2018
Praga
0 reacties

World of Warships: Legends gaat op 21 december de besloten bèta fase in op de PlayStation 4 en Xbox One. Fans kunnen zich alvast registreren voor de test en krijgen als dank speciale content bij de lancering.

De introductie van combat missies zullen ook nieuwe mogelijkheden bieden om speciale items en bonussen vrij te spelen. Spelers kunnen dagelijkse of wekelijkse opdrachten uitvoeren om schepen tot zinken te brengen, XP te verzamelen en vijanden onder vuur te zetten. Dankzij de toevoeging van voice chat kun je samen met vrienden missies volbrengen.

Naast de nieuwe content werd ook de userinterface aangepakt voor de consolespelers. De in-game interface werd eenvoudiger gemaakt voor een toegankelijkere ervaring. Op visueel vlak zijn er verbeteringen aan het water, rookeffecten en de modellen van de schepen uitgevoerd.

Spelers kunnen zich alvast op de site registreren voor de aanstomende besloten bèta-weekends voor World of Warships: Legends en krijgen leuke in-game beloningen bij de lancering in 2019. De eerste gesloten bèta gaat al op 21 december van start.

Releasedatum
Q1 2015
Beschikbaar voor