World of Warplanes versie 2.0 nu beschikbaar

do 12/10/2017
Praga
0 reacties

Altijd al jaloers geweest op Tom Cruise en zijn rol in Top Gun? Droomde je er ooit van om een carrière als straaljagerpiloot op te bouwen maar kwam het er niet van? Ben je gewoon een fan van bikkelharde actie, intense dogfights of ga je gewoon eens graag van de grond? World of Warplanes versie 2.0 heeft het allemaal aan boord.

Nu World of Tanks nog steeds op wieltjes en rupsbanden draait, is het hoog tijd voor Wargaming om World of Warplanes opnieuw van de grond te krijgen. Dat doet het met versie 2.0, een update die heel wat verbeteringen en aanpassingen met zich meebracht.

World of Warplanes version 2.0 brengt dus een massieve extreme make-over met zich mee waaronder aanpassingen aan de core gameplay, op verzoek van de fans een Bomber-klasse én een gloednieuwe spelmodus, nieuwe vliegtuigtypes en parameters, enzovoort.

Gloednieuw is de Conquest mode, een mix tussen team deathmatch en het behalen van een overmacht in bepaalde sectoren van de kaart. Het komt er dan ook op aan om met je team het juiste eskader samen te stellen wil je domineren in de lucht, en bijgevolg ook op het land.

Last but not least, introduceert World of Warplanes version 2.0 ook de manuele controle over je rear gunner, een nieuwe bombsight view,...

Releasedatum
13/11/2013
Beschikbaar voor