World of Tanks krijgt grootste update van het jaar ter ere van de tiende verjaardag van de game

Letterlijk groot nieuws voor World of Tanks-spelers, want de zogenaamde "Update 1.10" wordt de grootste van het jaar. En dat heeft niet in het minst te maken met de tiende verjaardag van het spel in augustus.

Update 1.10 introduceert een gloednieuw equipment-systeem en 6 nieuwe Poolse medium-tanks. Ook de Pearl River keert triomfantelijk terug. Dankzij de aanpassingen aan het equipment-systeem zouden spelers naar eigen zeggen veel meer vrijheid en keuze krijgen wanneer het aankomt op hun load-outs.

De nieuwe stukken equipment zullen trouwens ook veel invloed hebben op de gameplay zelf, zodat nieuwe atypische gevechtstactieken een duwtje in de rug krijgen. De uitrusting van 'lower' en 'medium tier' aan in-game voertuigen genieten ook van een verlaagde prijs.

Er worden ook slot-specialisaties voorzien, waardoor elke tank vanaf Tier VI zich meer kan focussen op ofwel vuurkracht, overleving, mobiliteit of verkenning. Tankers krijgen op die manier een extra bonus bovenop de stats van een standaard slot.

Meer info kan je op de officiële website terugvinden, al geeft bovenstaande trailer ook al een mooi overzicht mee.

Releasedatum
12/02/2011
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments