The Witchwood wordt Hearthstones nieuwste uitbreiding

ma 12/03/2018
Ard
0 reacties

Binnen enkele weken wordt het Year of the Mammoth afgesloten en gaat het nieuwe Year of the Raven van start. Samen met het nieuwe seizoen wordt er ook een nieuwe uitbreiding gelanceerd: The Witchwood!

Hearthstone: The Witchwood verschijnt later deze maand en neemt spelers mee naar het geheimzinnige Witchwood. Naast de gebruikelijke nieuwe lading kaarten, werden nu reeds (!) drie nieuwe effecten aangekondigd. Zo wordt er een Start of Game-effect toegevoegd die een speciale eigenschap aan het begin van een partij activeert.

Echo is dan weer een eigenschap waarbij spelers dezelfde kaart meermaals in één beurt kunnen gebruiken. Ten slotte wordt Rush een equivalent van Charge, al is het bij Rush-kaarten niet mogelijk rechtstreeks de vijandige Hero aan te vallen bij de eerste beurt. Daarnaast werd ook het Worgen-kaarttype voorgesteld; deze minions wijzigen hun stats iedere beurt. 

Als kers op de taart wordt ook een nieuwe single-player modus geïmplementeerd: Monster Hunt. De nieuwe mode zal veel meehebben van de Dungeon Run uit Kobolds & Catacombs, maar laat je het geheel beleven in de huid van één van de vier gloednieuwe Heroes. De nieuwe uitbreiding verschijnt binnen enkele weken. Tot die tijd kunnen we aan de slag met de hilarische video van onder andere Ben Brode die op verkenning gaat in het nieuwe Witchwood.

 

Releasedatum
11/03/2014
Beschikbaar voor