s
r
 

The Witcher 3: Wild Hunt viert vijfde verjaardag met muzikaal eerbetoon

Vijf jaar geleden verscheen The Witcher 3: Wild Hunt, ongetwijfeld een van de beste RPG's van de voorbije jaren. In de serie gaan we op stap met monsterjager Geralt of Rivia in een gigantische open spelwereld waar het ene avontuur na het andere je te wachten staat. 

De game kreeg van ons een dikke 9,7 en onze conclusie luidde bij release op pc dan ook: "Heb je een gaming-pc, en hou je van een diepgaande RPG waarmee je makkelijk 150 uur zoet bent? Dan is The Witcher 3 jouw geld waard. Intrigerend, sexy, een tikkeltje complex en vooral erg uitgebreid: wauw. Een diepe knieval voor CD Projekt RED is zeker op z’n plaats. Jammer dat de combat misschien dat tikkeltje te makkelijk is geworden, maar dat weerhoudt ons niet om Geralts epische finale met een topscore te feliciteren."

Opvallend verschijnsel was dat heel wat mensen besloten om na of tijdens het bekijken van The Witcher-serie op Netflix opnieuw aan de slag te gaan met The Witcher 3: Wild Hunt waardoor de game als het ware een tweede leven kreeg.

Ondertussen is het nog steeds onduidelijk of we een vierde telg in de reeks krijgen, en als dat al het geval zou zijn, dan zou dat best wel eens kunnen met een nieuw, vrouwelijk hoofdpersonage, maar geen onbekende uit de serie, namelijk Ciri.

Als jij de game nog niet in je collectie hebt, dan is dit nog steeds het moment om hem in huis te halen. 

Releasedatum
08/30/2016
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments