WIN een exclusieve The Last of Us Part II Taylor-gitaar ter waarde van 2000 euro

Sinds gisteren ligt The Last of Us Part II in de rekken, en als je de game al gespeeld hebt, dan weet je dat er een heel muzikaal tintje inzit. Als jij zelf ook muzikaal talent in je genen hebt, of graag een exclusieve prijs wil scoren om mee uit te pakken bij je gamende vrienden, dan is deze wedstrijd waar je absoluut je kans moet wagen.

Ellie speelt in de inmiddels beruchte scène een schitterende versie van de song ‘Through the Valley’ van Shawn James. Met de coverbandcompetitie op de Facebookpagina van PlayStation België, roept Sony lokaal talent op om ook een cover te maken van de meeslepende song. Deelnemers maken kans op een exclusieve The Last of Us Part II Taylor-gitaar ter waarde van 2000 euro. Voor de kenners, het gaat hier om een Taylor314CE-gitaar. 

Om het voorbeeld te geven, zette Sony enkele sterk opkomende artiesten in zoals Tinne Oltmans, Juan Gerlo en Mia Lena om een cover te maken en postten ze ook tutorials die deelnemers muzikaal op weg helpen om het beste van zichzelf te geven.

Nu persoonlijk vond ik Ellies versie van A-ha's Take On Me beter, maar bon smaken verschillen.

Releasedatum
06/19/2020
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments