s
r
 

Wie kent het geheim van de Warzone Bunkers?

Heel wat Warzone-spelers hebben ze waarschijnlijk reeds bezocht en geloot, of zijn er meerdere keren omver geknald, namelijk de Warzone-bunkers. Maar niet alle bunkers zijn toegankelijk en dat maakt heel wat spelers en dataminers nieuwsgierig... 

Eerlijk? Het eerste wat ik doe als ik een bunker zie tijdens het wandelen of mountainbiken is checken of er ergens een ingang is. En meestal is dat noppes. Ook in heel wat games, series en films zijn er mysterieuze bunkers die heel wat geheimen verbergen.

Dus wat is het geheim van de afgesloten Warzone-bunkers? Een van de grootste mysteries momenteel in Warzone is het doel van al die bunkers. In het totaal zijn er namelijk 11 bunkers verspreid over de randen van de map. Maar wat is hun doel en waarom zijn ze net daar gepositioneerd? 

Meer nog, om die bunkers te betreden heb je namelijk een speciale code nodig, maar niemand weet wat de code is. YouTuber S0ur beweert echter dat hij het doel van die bunkers achterhaald heeft.

S0ur heeft namelijk ontdekt dat de locaties van de bunkers op de Warzone-map overeenkomen met "Classified" area's op Activisions Warzone Tac Map. S0ur gebruikte dan "inspect elements" om dieper te graven in de Tac Map's info, en ontdekte dat de bunkers hun eigen loot stats hebben. Meer nog, ze staan allemaal gemarkeerd als 120% loot, wat dus zou betekenen dat hun loot beter is dan de doorsnee loot die je kan vinden op de map.

Momenteel is het dus nog steeds niet mogelijk om de bunkers te openen, en de vraag is ook hoe we ze openkrijgen. Zitten de codes dan toch ergens verborgen op de map? Hebben de laptops en telefoons die je her en der op de map aantreft, en eveneens achter een paswoord verscholen zitten, er iets mee te maken? Of is ook dat enkel speculatie?

Ondertussen zijn sommige Warzone-spelers er wel in geslaagd om de bunkers binnen te 'glitchen' maar ook dat leverde geen info op. De bunkers zijn leeg, zien er onafgewerkt uit, missen textures en meer.

Mysterie troef dus!

1 reactie

Net zoals de Vaults in APEX dus...

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments