Welke versie van Days Gone haal jij in huis?

vr 18/01/2019
Praga
4 reacties

Het is nog even wachten op de release van Sony's Bend Studio eerste klepper voor 2019, Days Gone, die op 26 april verschijnt. Je hebt dus nog even de tijd om te beslissen welke versie jij in huis haalt en om deze dan te pre-orderen.

Vandaag maakte Sony bekend welke versies er zullen verschijnen, en wat je zoal krijgt bij het pre-orderen van de game.

Beginnen doen we met de pre-order bonussen. Deze bevatten een Drifter Crossbow die sneller en verder schiet, en meer schade doet dan andere wapens. Daarnaast een aantal upgrades voor je motor, waaronder de Shroud-upgrade voor een betere defense tegen kogels en freakers, een upgrade voor je benzinetank zodat je meer afstand kan afleggen met een volle tank en een Nitro-upgrade zodat je in tijden van nood sneller kan rijden.

Pre-order je de game via de PlayStation Store, dan ontvang je een Days Gone Sawmill Dynamic Theme voor je PS4.

The Digital Deluxe Edition

Deze bevat een digitale versie van de game, een digitale versie van de soundtrack, een digitaal mini artbook van Dark Horse Comics, drie skins voor je motor, early access voor de Monkey Wrench-skill en een Deacon Vs. The Horde Dynamic Theme voor je PS4.

The Digital Deluxe Edition

Collector’s Edition

 De CE bevat alles uit de hierboven omschreven Digital Deluxe Edition, aangevuld met een mini statue van Deacon en zijn motor, een fysiek exemplaar van het mini artbook, een fysiek exemplaar van de soundtrack, zes pins, vier decals, een patch en een fysiek exemplaar van de game in een steelbook.

Collector's Edition

Releasedatum
26/04/2019
Beschikbaar voor

4reacties

Geen enkele, voila.
Na 2 weken haal ik hem in de solden op the store... misschien.

Rating:0

De PC-versie :'( :'( :'( :'(

Rating:0

Standaard versie als de prijs wat zakt

Rating:0

En de special edition? Die bestaat waarschijnlijk niet.

Rating:0