We krijgen een nieuwe Total War dit jaar!

do 11/01/2018
Praga
0 reacties

SEGA en Creative Assembly kondigen Total War: Three Kingdoms aan. Three Kingdoms is de nieuwste telg in de populaire Total War-reeks, eentje die ons doet denken aan Shogun en Shogun 2, wat op zich reeds een goede zaak is. De game verschijnt nog deze herfst op pc.

Het is 190CE en China staat in rep en roer. De Han-dynastie brokkelt af en de kleine child-emperor staat erbij en kijkt er naar. Hij is maar een boegbeeld; een simpele marionet voor de tirannieke krijgsheer Dong Zhuo. Naarmate de macht en de invloed van Dong Zhuo groeit, glijdt het rijk verder weg in een moeras van totale anarchie...

Maar er is hoop... of wat had je gedacht.

Drie helden, gezworen tot een broederschap die deze tiran ten val wil brengenin, verzamelen steun voor de komende beproevingen. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk want diverse krijgsheren uit China's grootste families volgen hun voorbeeld. Ze vormen fragiele coalities in een poging om de meedogenloze Dong Zhuo en zijn troepen weerwerk te bieden. De vraag is alleen of ze samen zullen triomferen en de tiran kunnen stoppen, of zal hun persoonlijke ambitie alsnog hun toch al afbrokkelende bondgenootschap vernietigen en hen tot overgave dwingen?

Slechts één ding is zeker: de toekomst van China zal worden bepaald door zij die het hoofd koel houden...

Releasedatum
07/03/2019
Beschikbaar voor