Wat ziet deze Away: The Survival Series er cool uit!

ma 13/05/2019
Praga
0 reacties

Het eerste wat ik dacht na het zien van deze trailer voor Away: The Survival Series was dat ik hem nog eens wou  zien. En daarna nog eens... Away: The Survival Series ziet er immers heel bijzonder, en stiekem, ook wel heel cool uit vind ik. Het lijkt wel alsof je zelf in een documentaire zit van National Geographic of Discovery Channel...

In deze PlayStation 4-exclusieve Away: The Survival Series ben jij een Sugar Glider (een suikereenkhoorn) die moet zien te overleven in de natuur. Niets meer en niets minder, maar nog eens, het ziet er ontzettend cool en ook mooi uit. En vooral, het is eens iets anders da, we gewend zijn dezer dagen.

Terwijl je je een weg baant door de wereld van Away kom je in contact met diverse ecosystemen, bewoond door roofdieren en prooien in alle soorten en gewichten. Denk dan aan diverse insecten en grote(re) zoogdieren. De dieren die je in het wild tegenkomt leiden elk hun eigen leven. Sommigen zullen je negeren, anderen zien in jou een lekker hapje en nog anderen zijn dan weer voor jou een lekker hapje.

De omgevingen werden ontworpen zodat je optimaal gebruik kan maken van de abilities van de suikereekhoorn, zoals zweven, klimmen en glijden. Op deze wijze kan je zelf kiezen hoe je door de omgeving navigeert of hoe je omgaat met prooien of bedreigingen. Of je nu door het bos wandelt, een donkere grot verkent of door een kloof zweeft, elk deel van je reis dompelt je onder in de natuur op een manier die je nog nooit hebt meegemaakt.

Pret verzekerd...