Wat brengt Trials Rising ons nog na launch?

do 07/02/2019
Praga
0 reacties

Op 26 februari ligt Ubisofts Trials Rising in de winkelrekken. Het moment waarop we weer uren en uren gaan proberen om die ene hinderhis, die er nochtans zo moeilijk niet uitziet, tot een goed einde te brengen. Of we proberen keer op keer om toch 1 seconde sneller te zijn dan die ene vriend uit onze vriendenlijst die net boven ons staat zodat we hem op stang kunnen jagen. Trials Rising dat is afzien als de beesten en luidkeels schreeuwen wanneer we eindelijk voorbij dat ene level zijn geraakt. En weer vastzitten bij het volgende... Meer moet dat niet zijn voor ons!

Het Trials Rising post-launch plan bevat de Trials Rising Expansion Pass, aangevuld met gratis events en seizoenen om de competitie pittig te houden.  De Trials Rising Expansion Pass bevat meer dan 55 nieuwe tracks en geeft spelers de kans om nieuwe locaties te ontdekken in de Verenigde Staten en het zuidelijk halfrond. 

In Trials Rising draait alles rond competitie. De opkomende 4 seizoenen en seizoensgebonden evenementen geven rijders toegang tot nieuwe poses, animaties en aanpassingsitems voor bikes en rijders. Wekelijkse uitdagingen bieden in-game doelstellingen die spelers belonen met in-game valuta en tijdelijke prijzen. Deze uitdagingen worden wekelijks vernieuwd.

Releasedatum
26/02/2019