Wat brengt de toekomst voor Sea of Thieves?

ma 16/04/2018
Praga
0 reacties

Nu de eerste tsunami na de succesvolle, maar toch niet geheel overtuigende, release van Sea of Thieves gaan liggen is, is het tijd om vooruit te blikken en te kijken wat de ontwikkelaars in petto hebben voor dit jaar.

Beginnen doen we in de maand mei met een eerste contentupdate, genaamd The Hungering Deep.

Deze voegt om te beginnen een nieuwe AI-dreiging toe aan de game. Met deze toevoeging wil Rare een poging doen om spelers op een andere manier met de game te doen omgaan. Crews, spelers en teams zullen moeten samenwerken om deze dreiging te bekampen, en vooral mekaar moeten opzoeken om deze op te sporen.

Daarnaast zal Rare ook nieuwe tools aanbieden om spelers met mekaar te doen communiceren, zodat ze efficiënt kunnen samenwerken om de nieuwe dreiging op te sporen, en tactieken te bespreken om 'het' neer te halen. In den beginne zal het nog gaan om een timed event maar eens deze officieel werd toegevoegd aan de game zal het AI-wezen permanent deel uitmaken van de spelwereld.

Volgend op de release van The Hungering Deep zal Sea of Thieves ook kunnen rekenen op een aantal wekelijkse events die blijven lopen tot de volgende content-update. Deze events voegen onder andere nieuwe mechanics toe aan de game en manieren om met de spelwereld om te gaan. Denk bijvoorbeeld aan verborgen schatten, trading companies en andere elementen die de spelwereld moeten verrijken. Uiteraard zal je tijdens deze events unieke rewards kunnen vrijspelen die enkel verkrijgbaar zijn in die periode.

Fans kunnen deze zomer nog een aantal extra updates verwachten zoals de Cursed Sails- en Forsaken Shores-updates.  De eerste update voegt een nieuw scheepstype toe, en de andere een nieuw deel aan de spelwereld met nieuwe AI-dreigingen gerelateerd aan het betreffende gebied.

Eind 2018 kunnen spelers nog drie updates verwachten. Het goede nieuws voor de fans is dat al deze updates gratis zijn, en dat momenteel Sea of Thieves' grootste gebrek voldoende content is.

Maar daar komt binnenkort dus verandering in. Al is het te hopen dat de meeste spelers tegen die tijd hun schip niet verlaten hebben...

Releasedatum
20/03/2018
Beschikbaar voor