Wasteland 2 naar Xbox One

In afwachting van een nieuwe telg in de Fallout-serie moeten we het doen met games die verduiveld hard hun best doen om de sfeer en gameplay van de Fallout-games te benaderen.

Een van die games die zeker bij het rijtje toppers thuishoort is Wasteland 2 van inXile entertainment, de game kreeg dan ook een dikke 8.6 in onze review. Het goede nieuws is nu dat de game, naast zijn release op Steam, binnenkort ook speelbaar zal zijn op Microsofts Xbox One.

Dit werd bekendgemaakt op de GDC in San Francisco waar Microsoft een lijst vrijgaf van games, die deel uitmaken van ID@Xbox programma en die we 'binnenkort' te spelen zouden krijgen op Xbox One.

Naast games als Smite, Goat Simulator en Mighty No. 9, waarvan we al wisten dat deze op Xbox One zouden komen, voegde Microsoft daar dus ook Shovel Knight en Wasteland 2 aan toe.

Naast verbeterde graphics, die ook op pc zullen te zien zijn, liet ontwikkelaar InXile weten dat we ons onder andere mogen verwachten aan een nieuw "quirks and perks"-systeem, een nieuw "precision strike"-systeem en nieuwe voice overs voor de belangrijkste dialoogstukken en [customized] NPCs.

"The video also specifies some of the graphical changes being made, including updated characters models for all party members and a "complete art and lighting overhaul."

Wij zijn nu al een heel klein beetje wildenthousiast. In bovenstaande trailer krijg je alvast een goede indruk van wat je te wachten staat op Xbox One.

Releasedatum
01/02/2015
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments