Warzone en Modern Warfare krijgen vandaag The Haunting of Verdansk-modus

Ook Warzone en Modern Warfare kunnen vanaf vandaag, om 19u00, rekenen op een Halloween-modus, genaamd The Haunting of Verdansk. En geloof ons, het ziet er heel cool uit!

Update: Ondertussen heeft ondergetekende deze modus gisterenavond 6 uur non-stop gespeeld met 9lives-crewleden Coltie en Razer, en het moet gezegd de modus doet wat ie moet doen: de mensen verdomme doen verschieten. Zelf heb ik me meermaals verschoten bij het openen van kisten waar plots, Poltergeist-gewijs, een spookverschijning mijn hele scherm vulde (met bijhorend geluid), blauwgekleurde verschijningen, geesten en spoken dwalen door gebouwen/landschap, je hoort, zeker in grotere gebouwen als Hospital en TV Station vreemde geluiden. Verder heb je, om de een of andere reden, altijd het gevoel dat je nooit alleen bent. En dan heb ik het niet op andere spelers maar op, tja hoe zeg ik dat, enge verschijningen. Kortom de sfeer zit helemaal goed.

Ook leuk is dat al de mappen zich nu 's nachts (Night Vision Goggles) afspelen en dat zowel bij Plunder als Warzone de omgeving donker is. Daarnaast nog een aantal nieuwe spelmodi, een heleboel speciale Halloween-loot die je op diverse locaties kan scoren. Kan je ze allemaal vinden, dan scoor je trouwens een unieke Halloween blueprint. En dit is zelfs nog niet alles. Speel en laat je verrassen, en wie weet, misschien ontdek je wel het huis van Leatherface op Farmland...

Deze nieuwe modus, die de hele stad Verdansk in zijn greep heeft, zal enkele van de meest bekende, afschrikwekkende en legendarische Hollywood-gezichten naar de game brengen. Namen als Leather Face, Jigsaw en Dr. Karlov zullen de horrorfans zeker niet onbekend in de oren klinken.

The Haunting of Verdansk bevat een geweldig sfeervol horrorpakket met aangepaste gameplay-elementen, inclusief nachtmodus, zombies en een Treat and Trick-beloningssysteem. Dit nieuwe systeem heeft gevolgen voor de kisten en items die overal in Verdansk te vinden zijn. Het openen van de dozen zal ofwel resulteren in een dreiging of een aantal uitzonderlijke blauwdrukken en beloningen.

Cool is ook dat dode operators als zombies worden ingezet om je op te jagen en je tot zombie te maken. Naast de modi Zombie Royale en Juggernaut Royale in Warzone, krijgen spelers vanaf vandaag ook de modi Onslaughter en Gunfright in Modern Warfare. De laatste is een versie met een Holloween-thema van Gunfight. Bovendien verschijnen er ook nog enkele wapens en skins extra.

Het beste nieuws is echter dat deze Halloween-update meteen beschikbaar is voor elk platform. Geen uitzonderingen of exclusives dus!

Releasedatum
10/25/2019
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments