Warhammer 40K: Mechanicus is nieuwe turn based strategiegame voor pc

wo 21/02/2018
Praga
0 reacties

Kasedo Games en Bulwark Studios kondigen een nieuwe turn-based strategy game aan die zich afspeelt in het aparte Warhammer 40K-universum, getiteld Warhammer 40K: Mechanicus.

Warhammer 40K: Mechanicus mikt op een 2018-release, exclusief op pc, en wil ons alvast warm maken met een debuut teaser trailer.

In Warhammer 40K: Mechanicus, krijgen we de leiding over een van de meest technologisch geavanceerde legers uit het Imperium, namelijk de The Adeptus Mechanicus. Als Magos Dominus Faustinius, leiden we een expeditie op de recent ontdekte planeet Silva Tenebris.

We zullen grondstoffen moeten ontginnen, nieuwe technologieën uit lang vervlogen tijden ontdekken en doorgronden, tactische operaties plannen door gebruik te maken van de Noosphere-technologie, enzovoort.

Elke beslissing of actie die we ondernemen zal een invloed hebben op het verdere spelverloop en het lot van onze troepen en de planeet bepalen...

Als liefhebber van games als XCOM, en ook wel het aparte Warhammer 40K-universum, ben ik wel benieuwd. Een goed TurnBased-game gaat er altijd in bij ondergetekende.

Releasedatum
15/11/2018
Beschikbaar voor