Warhammer 40,000: Mechanicus launch trailer toont wat de game te bieden heeft

Warhammer 40,000: Mechanicus, dat eind 2018 op pc verscheen, is nu ook speelbaar op consoles. Of dat wat geworden is, dat lees je in onze review. Gamers die geen idee hebben wat deze game in petto heeft, die komen alvast aan hun trekken in deze launch trailer.

Warhammer 40,000 staat gekend als een zeer sterke strategiereeks die al héél wat titels op de teller heeft staan. Mechanicus kwam in 2018 uit op PC en kon op heel wat meeval rekenen binnen de community.

Warhammer 40,000 (Warhammer 40k) is net als Warhammer een tabletopspel, gepubliceerd door Games Workshop. De game neemt ons mee naar het 41ste millennium waarin de mensheid, onder leiding van The Emperor, duizenden planeten gekoloniseerd heeft. En dat is nog maar het tipje van de ijsberg...

Om de launch van de game op console te vieren serveert Kasedo ons een trailer die spelers een indruk geeft van de intense turn-based battles, uitgebreide aanpassingsopties en epische Necron-tombes waarin spelers moeten strijden voor het voortbestaan van de hele mensheid.

Als leider van het Adeptus Mechanicus-leger, moeten spelers hun Tech-priests en troepen leiden op een tactische quest om oeroude technologieën op te diepen uit de mysterieuze Necron-tombes van de planeet Silva Tenebris.

De console-release van Mechanicus bouwt voort op de pc-versie, inclusief de Heretek DLC die de duistere geheimen van de Adeptus Mechanicus-factie openbaart. Hierin moeten spelers het met hun Tech-priests opnemen tegen angstaanjagende vijanden in vijf nieuwe missies met nieuwe mogelijkheden, troepen en ontgrendelbare vuurkracht.

Spelers krijgen bij de consoleversie ook de speciale Omnissiah Edition-content, inclusief de sfeervolle soundtrack, het korte verhaal ‘Deus Ex Mechanicus’ van Andy Chambers, het prachtige digitale artbook en een imposant slagwapen, de Arc Scourge.

Misschien is dit wel iets voor jou?

Releasedatum
11/15/2018
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments