The Walking Dead Onslaught verschijnt 29 september op PSVR

Survios Inc. en AMC kondigen vandaag met een gloednieuwe gameplay trailer aan dat hun volgende virtual reality actiegame, The Walking Dead Onslaught, zal worden uitgebracht op 29 september 2020 op PlayStation VR, Oculus Rift en Steam VR.

The Walking Dead Onslaught speelt zich af kort na de oorlog met de Saviors en neemt ons mee naar een totaal vernietigd Alexandrië.

In de game kruipen we in de huid van Daryl Dixon die ons meeneemt doorheen een intense campagnemodus waarin hij vertelt over een noodlottige ontmoeting met een mysterieuze vreemdeling.

De oneindig herspeelbare Scavenger-modus van het spel stelt spelers in staat om aan supply runs te beginnen als Rick, Daryl, Michonne en Carol. In deze runs, waarin de personages voorraden moeten verzamelen voor de community, upgrades voor hun wapens kunnen verzamelen en nieuwe missies kunnen ontgrendelen, moeten ze het eveneens opnemen tegen indrukwekkende hordes walkers.

De release van The Walking Dead Onslaught is slechts enkele dagen voor de laatste aflevering van seizoen 10 van The Walking Dead, die op zondag 4 oktober op AMC in première gaat.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments