Video van nieuwe Need for Speed Heat toont wel wat Underground-invloeden

wo 14/08/2019
Randy
0 reacties

Het wachten is eindelijk voorbij. De nieuwe Need for Speed Heat heeft zich eindelijk officieel getoond en eerlijk is eerlijk: hij ziet er goed uit!

Met Need for Speed Heat lijken uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar Ghost Games terug te grijpen naar onder meer de Underground-games. Dat wil concreet zeggen: veel nachtraces - al zien we ook overduidelijk dat er overdag races zullen plaatsvinden - alsook een pak tuningopties (neon!).

Je neemt de rol aan van een straatracer. Overdag doe je mee aan de Speedhunter Showdown, officieel georganiseerd door Palm City, waar je geld zal moeten verdienen om wagens te customizen en te upgraden. 's Nachts is het je vooral om je reputatie te doen, waarbij je aan illegale races deelneemt en je te maken krijgt met de arm der wet.

De game staat gepland voor PlayStation 4, Xbox One en pc op 8 november. De Deluxe Editie bevat nog een K.S Edition starterwagen, drie extra K.S Edition-wagens, vier exclusieve character outfits, een REP boost en een Bank boost.