Vette graphics in nieuwe Escape from Tarkov-gameplay trailer

do 19/04/2018
Praga
1 reacties

Battlestate Games heeft een gloednieuwe, actie- en spektakelrijke gameplaytrailer vrijgegeven van Escape from Tarkov. Deze trailer moet een aantal van de nieuwe features, zoals nieuwe wapens, een nieuwe map (Interchange) en gear, die met een volgende update hun opwachting maken in de de (nacht)kijkers plaatsen.

Escape from Tarkov laat zich omschrijven als een MMOFPS met RPG-elementen. Al valt, zeker bij ons, de game toch op door de knappe graphics. Iets waar de makers zelf ook best fier op (mogen) zijn.

Hun grafische engine kreeg namelijk een flinke upgrade en biedt nu ondersteuning voor, improved shaders met toegevoegde PBR-features, ambient light portals (wat voor een betere belichting van indoor locaties moet zorgen), complete en verbeterde belichting, rekening houdend met de stand van de zon en diens invloed op het daglicht, nieuwe SSAO, contact ambient obscurance, nieuwe tonemapping, oog-adaptatie, verbeterde SSR (screen space reflections), nieuwe kleurcorrecties, herwerkte en verbeterde textures van personages, wapens, objecten, terrein, vegetatie, etc...

Het team levert noeste arbeid om er voor te zorgen dat Escape from Tarkov er bij zijn latere release op zijn best uitziet voor de spelers. Iets wat we alleen maar kunnen appreciëren.

1reactie

Nen halve lader eer er ene tegen de grond ligt mmmmmmmmmmmm

Rating:0