Verrassing: Football Manager Touch 2018 nu uit op Switch

vr 13/04/2018
Praga
0 reacties

Van een verrassing gesproken: Sports Interactive en SEGA Europe delen mee dat Football Manager Touch 2018 NU beschikbaar is op de Nintendo Switch als digitale download via de Nintendo eShop.

Waarom we zo enthousiast zijn? De Football Manager-reeks is reeds jaren veruit de beste voetbalmanagement simulatiegame die op de markt beschikbaar is. Daarbovenop is de game leuk om spelen, super verslavend, tot in de puntjes uitgewerkt en bevat het alles waar de Jose Mourinho of Sa Pinto in jou naar verlangt.

Football Manager is dan ook het meest realistische, diepgaande en meest meeslepende voetbalsimulatiegame dat je maar kan bedenken. De game plaatst je aan het hoofd van een voetbalclub uit meer dan vijftig landen, en niemand anders dan jijzelf gaat over het reilen en zeilen binnen de club. Jij bepaalt wie speelt of op de bank zit, bepaalt de tactiek op en naast het veld, scouting, transferbeleid, vervangingen en zo kunnen we nog even doorgaan.

FM Touch is volledig geoptimaliseerd voor de Switch met een aangepaste gebruikersinterface en besturingssysteem dat optimaal profiteert van de verschillende controller-ingangsopties van het systeem, inclusief ondersteuning voor zowel het touchscreen als de Joy-Con-controllers.

Daarnaast biedt FM Touch on Switch een volwaardige single player-ervaring, inclusief de populaire 3D Match-engine van de serie.

Releasedatum
13/04/2018
Beschikbaar voor