Vecht als een Jedi in Star Wars' VR-game Vader Immortal

ma 15/04/2019
Praga
0 reacties

Het voorbije weekend was er eentje waar elke Star Wars-fan, waaronder ook wij, het ene orgasme na het andere beleefde. Eerst was er de trailer én de officiële benaming van de nieuwe Star Wars-film, daarnaast de eerste trailer voor de nieuwe game die er zit aan te komen, de eerste beelden van Mandalorian en dan nog deze Vader Immortal.

Vader Immortal is een van de launch titels voor Oculus Quest, en een drie episodes tellende virtual reality-serie die zich afspeelt in het Star Wars-universum. Daarnaast zal de game ook verschijnen op Rift en Rift S werd er verteld op de voorbije Star Wars Celebration.

In Vader Immortal, kruipen we in de huid van een smokkelaar werkzaam op Mustafar, de planeet die Darth Vader heeft opgeëist om er een gigantische basis neer te poten. In de eerste episode, die zo'n 45 minuten tot een uur zal duren om uit te spelen, begin je als gevangene van de boosaardige Sith Lord. Hij geeft je een missie die je tot een goed einde moet zien te brengen...

Leuk is zeker en vast de in-game Lightsaber Dojo, waar je je kan bekwamen in het vechten met light sabres.

Vader Immortal telt drie episodes waarvan de verhaallijn zich situeert tussen Revenge of the Sith en Rogue One in de Star Wars-tijdlijn.

 

Releasedatum
15/11/2019
Beschikbaar voor