s
r
 

Vandaag start Apex Legends Season 5 - Fortune’s Favor

Fans van Apex Legends kunnen vanaf vandaag aan de slag met Apex Legends Season 5 - Fortune’s Favor, inclusief het nieuwe personage Loba, de nieuwe Quests-modus, een aantal map-wijzigingen, een gloednieuwe Battle Pass enzovoort.

Loba wordt omschreven als een sluwe Legend die een vendetta voert tegen de angstaanjagende, schijnbaar onsterfelijke Revenant. Dit verklaart haar bloeddorst en haar vaardigheden om de vroegtijdige dood van haar familie te wreken.

Na de moord op haar ouders is Loba uitgegroeid tot een beroemd lid van de beau monde overdag, en is ze de indrukwekkendste en gevaarlijkste dief van de Outlands bij nacht. Nu is ze op zoek naar antwoorden, loot en de ondergang van Revenant.

Hieronder een overzichtje van wat je zoal mag verwachten van Season 5:

  • Nieuwe Legend: Met haar krachtige teleportatie-vaardigheid kan Loba haar tegenstanders vlugger af zijn, terwijl haar passieve vaardigheid haar een voorsprong geeft tijdens het onderzoeken van loot. De ultieme vaardigheid van Loba, de Black Market, opent een one-stop-shop waarin haar squadleden de beste loot in het gebied kunnen verzamelen.
  • Missies: In deze gloednieuwe modus van Apex Legends kunnen spelers die op zoek zijn naar rijkdom, glorie en extra verhalen op schatten jagen en meedoen aan een serie PvE-quests van negen weken in Season 5.
  • Map-wijzigingen: Loba's entree in King’s Canyon om Revenant op te sporen en te vernietigen heeft deining veroorzaakt in de arena, waardoor geliefde drop-inlocaties zoals Skull Town zijn opgeschud, en waardoor concurrenten nu op een andere manier kunnen navigeren voor hun volgende aanval of defensieve stelling.
  • Battle Pass: Een gloednieuwe Battle Pass met meer dan 100 exclusieve items, inclusief skins, Battle Pass-content en Apex Packs.
  • Ranked Leagues Series 4: Ranked Leagues Series 4 introduceert “reconnect”. Als de verbinding van spelers wordt verbroken vanwege het weer op het internet, een korte stroomstoring of een crash in het spel, kunnen ze de sessie nu opnieuw starten en laden.
Releasedatum
02/04/2019
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments