Valkyria Chronicles Remastered deze lente naar PS4

SEGA deelt mee dat het bekroonde PS3-spektakel Valkyria Chronicles een Remastered-versie krijgt die nog deze lente op PS4 zal verschijnen in Europa. Dit zowel digitaal als op een schijfje.

We schrijven het jaar 1935 E.C., en het Europese continent krijgt te maken met de Tweede Europese Oorlog tussen de Autocratic East Europan Imperial Alliance (The Empire) en de Atlantic Federation.

De troepen van The Empire zwermen uit als een ongecontroleerde bosbrand en leggen steden en dorpen in vuur en as. Ze hebben het dan ook gemunt op de rijke Ragnite-voorraden van het  Prinsdom Gallia. Ook al blijft het vredevolle Gallia neutraal, toch moet de bevolking zich opmaken voor de onvermijdelijke invasie die er zit aan te komen.

Wij kruipen in de huid van luitenant Welkin Gunther en zijn Squad 7 van de Gallian Militia om ons steentje bij te dragen in deze strijd.

De game krijgt een HD-make over, inclusief 1080p/60fps beeldkwaliteit en bevat alle reeds verschenen DLC waaronder Hard EX Mode, Edy’s Mission, Selvaria’s Mission en Challenge of the Edy Detachment.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments