V-Rally 4 vanuit het niets aangekondigd!

di 13/03/2018
Randy
0 reacties

Ja, hallo. Klein bommetje voor fans van racegames: V-Rally 4 is officieel aangekondigd met bovenstaande trailer. De game zal verschijnen op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch én pc in september van dit jaar.

De game wordt ontwikkeld door Kylotonn, een Franse studio die gespecialiseerd is in racesimulaties. V-Rally was m'n eerste game op de allereerste PlayStation in 1997, om maar te zeggen dat de reeks met dit vierde deel al meer dan 20 jaar meegaat. Het derde deel dateert al van 2003 op PlayStation 2.

"Het is een eer voor mij om weer te mogen werken aan de V-Rally-reeks," zo laat Alain Jarniou, de Game Director van Kylotonn, weten. Hij werkte mee aan V-Rally 3 als programmeur. In V-Rally 4 zal je kunnen racen op locaties van Afrika tot Sequoia Park en Japan, in extreme weersomstandigheden als sneeuw, ijs en modder. Ook Extreme_khana, V-Rally Cross, Buggy en Hillclimb zullen in het spel zitten. De drie wagens die je in het filmpje al kan zien zijn de Porsche 911 Safari, een Ford Mustang en een Ford Fiesta RS RX.

 

Releasedatum
06/09/2018