Ubisofts Uplay en Ubisoft Club worden samengesmolten tot Ubisoft Connect

Het bestaande ecosysteem van Uplay en Ubisoft Club gaat opgefrist en uitgebreid verder als Ubisoft Connect. Deze nieuwe universele interface, waarmee spelers van alle platformen in contact komen met in-game diensten, activiteiten en de community van Ubisoft, is vanaf 29 oktober beschikbaar, tegelijk met de release van Watch Dogs Legion.

Ubisoft Connect bevat ook een nieuwsfeed-interface die de activiteiten en prestaties van vrienden verzamelt. Daarnaast biedt een gloednieuwe Smart Intel-functie spelers speciale tips en video-aanbevelingen op basis van hun gameactiviteiten.

Elke speler heeft toegang tot gegevens over zijn persoonlijke statistieken en speelstijl om zich te blijven verbeteren of zich te vergelijken met vrienden via een verbeterd leaderboardsysteem. 

In een gametijdperk waarin spelers verwachten overal te kunnen spelen, voortgang te boeken en in contact te blijven met vrienden, legt Ubisoft Connect de basis om games en diensten van Ubisoft op verschillende platformen te gebruiken en van cross-platform features een standaard te maken.

Als onderdeel van deze visie gaat volledige cross-progressie op alle platformen en diensten beschikbaar zijn voor een selectie van de meest geanticipeerde titels, waaronder Assassin’s Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising en Riders Republic.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments