Ubisoft en Reebok komen met een Assassin's Creed Valhalla-kledinglijn

Onder het motto je moet het ijzer smeden wanneer het heet is, komen Ubisoft en Reebok met een gezamenlijke kledinglijn op de markt.

Ubisoft en Reebok slaan de handen ineen om met een Assassin’s Creed Valhalla-kledinglijn naar buiten te komen. Deze collectie biedt fans de kans om hun innerlijke Viking te tonen aan de hand van sneakers, kleding en accessoires, allemaal gebaseerd op de Vikingfantasie.

De collectie bevat drie verschillende sneakerstijlen, met kleurenschema’s geïnspireerd door het noorderlicht:

  • Zig Kinetica (€ 119,95): De Zig Kinetica x ASSASSIN’S CREED VALHALLA combineert een karakteristiek zigzagdesign met het donkere zwart van de noordse nacht, het smaragdgroen van het noorderlicht en het symbool van Synin, de mythologische raaf van Eivor.
  • Club C Revenge (€ 89,95): De Club C Revenge x ASSASSIN’S CREED VALHALLA wordt gekenmerkt door een zachte, bruin-suède bovenkant, gecombineerd met hints van zwart en smaragdgroen over de gehele sneaker. Daarnaast toont de hiel het silhouet van twee strijdbijlen, een van de meest iconische Vikingsymbolen.
  • Classic Leather Legacy (€ 89,95): De Classic Leather Legacy x ASSASSIN’S CREED VALHALLA heeft een kenmerkend retrodesign, met een donkergrijze bovenkant in combinatie met diepzwarte en smaragdgroene details. Het reliëfsymbool van een raaf op de hiel spreekt opnieuw tot de diepe betekenis van deze wezens voor de Vikingen.

De collectie bevat naast de sneakers ook nog twee hoodies (€ 64,95 per stuk), een pet (€ 27,95) en een paar sokken (€ 14,95). Deze items worden gekenmerkt door het Assassin’s Creed Valhalla X Reebok-logo, in combinatie met verschillende symbolen uit de Noorse mythologie.

Releasedatum
11/17/2020

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments