s
r
 

Ubisoft bevestigt de komst van AI-teamleden in Ghost Recon Breakpoint

Ik vond Ghost Recon Wildlands een absolute topgame en keek vol verwachting uit naar opvolger Breakpoint. Tot ik in de eerste previews begon te lezen dat ik deze keer niet hoefde te rekenen op AI-teammakkers, iets wat bij release pijnlijk duidelijk was. Opgelet, ik speel graag coop-games maar soms heb ik zin om eens lekker zelf te knallen, al dan niet met AI-vriendjes.

Maar maanden na release is er beterschap op komst. 

Ubisoft heeft namelijk bevestigd dat we in de komende update voor Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint eindelijk kunnen rekenen op de steun van AI-teamleden. Deze zal je op dezelfde manier kunnen aansturen als in voorganger Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. In bovenstaande teaser kan je checken hoe dat in zijn werk zal gaan.

In deze nieuwe modus zullen we een team kunnen vormen en als Ghost spelen. We maken deel uit van een elite eenheid van de US Special Forces die gevangen zit achter de vijandelijke linies. Samen met onze squad moeten we het opnemen tegen de Wolves, hen verslaan en ontsnappen.

Op 12 juli, tijdens Ubisoft Forward, krijgen we meer te zien en komen we waarschijnlijk ook te weten wanneer we deze update mogen verwachten.

Releasedatum
10/04/2019
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments