s
r
 

Turn-based empire-management game Immortal Realms: Vampire Wars verschijnt 28 augustus

Games in het turn-based genre zijn er al niet in overvloed en dus lijkt deze titel wel een leuke aanwinst te worden voor het genre. Uitgever Kalypso Media, die we kennen van de Tropico-reeks, en ontwikkelaar Palindrome Interactive laten ons weten dat Immortal Realms: Vampire Wars op 28 augustus verschijnt voor Windows-pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

De game mengt turn-based vampiergevechten met empire-management, een beetje à la Total War als we op de beelden mogen afgaan, en volgt een bloederige oorlog tussen mensen en drie vampierenclans, elk met hun eigen unieke skills, namelijk de Dracul, Moroia en Nosfernus.

Immortal Realms: Vampire Wars is een strategiespel dat ons meeneemt naar een duistere, onrustige vampierwereld en empire-management combineert met turn-based vampiergevechten. 

Kenmerken:

  • Ontdek de geheimen van Nemire en beleef een boeiend verhaal dat zich uitstrekt over 12 missies en vier unieke omgevingen. Je beleeft dit alles vanuit het perspectief van vier machtige vampierheren, elk met hun eigen agenda en doelstellingen.
  • Voer het bevel over drie unieke vampierclans met elk hun eigen eenheden, krachten, gameplay-mechanics en personages. Speel als de bloeddorstige Dracul, de oude Nosfernus of de mystieke Moroia.
  • Benut krachtige spreuken en vaardigheden voor veelzijdige gameplay en unieke mogelijkheden. Elke clan en vampire lord heeft toegang tot zijn eigen set vaardigheden, die elkaar kunnen versterken in vernietigende combinaties.
  • Commandeer legendarische legers, rekruteer nieuwe eenheden en ontgrendel cruciale technologieën in de strategische Kingdom-mode, en beproef je tactische vaardigheden in de spectaculaire Combat-mode.
  • Kies uit drie verschillende gameplay-modes: de verhaalgedreven Campaign, de open-world Sandbox en de knokpartijen van de Skirmish.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments