Trials Fusion - Welcome to the Abyss-DLC is er

Ubisoft deelt mee dat de derde DLC voor Trials Fusion, getiteld Welcome to the Abyss, nu beschikbaar is. Dit zowel via Xbox Live en PSN als Steam.

Welcome to the Abyss, het derde deel van de zes aangekondigde DLC's voor Trials Fusion, bevat tien nieuwe tracks, 24 track-uitdagingen, vijf achievements en nieuwe objecten voor de track-editor.

Als jij in het bezit bent van een Season Pass, krijg je meteen toegang tot deze aanvullende content. Heb je de Season Pass niet, dan koop je dit pack voor €4,99. In Welcome to the Abyss verlaat jij het utopische gebied in de wolken uit Empire of the Sky om mysterieuze ruïnes diep in de zee te verkennen. Primitieve relikwieën van steen zitten op mysterieuze wijze vol energie die afkomstig is van een onbekende bron, waardoor oude machines tot ieders verbazing nog steeds werken. In combinatie met tekens die wijzen op het aanbidden van een onbekende god, roept dit allerlei vragen op die jij moet onderzoeken. Maar wees op je hoede: er schuilt meer in deze ruïnes dan je denkt...

De Season Pass is nog steeds verkrijgbaar voor €19,99 en bevat Welcome to the Abyss, alle toekomstige DLC's en de eerder verschenen DLC's Empire of the Sky en Riders of the Rustlands.

 

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments