Trefzekere launch trailer voor Sniper Elite V2 Remastered

di 14/05/2019
Praga
0 reacties

Als je fan bent van het sniper-genre, net zoals wij trouwens, dan weet je dat de Sniper Elite-series een must play zijn.

Vanaf 14 mei, vandaag dus, kunnen de fans van het genre aan de slag met Sniper Elite V2 Remastered. De game neemt ons mee naar 1945, hartje Berlijn. In een wanhopige poging om de oorlog alsnog in hun voordeel te doen uitdraaien, werken de Nazi's aan een krachtige bom. Iets wat ook het Rode Leger, lees de Russen, niet ontgaan is.

Aan jou, veteraan scherpschutter Karl Fairburne, om dit te voorkomen. Jouw missie is om achter de vijandelijke linies te gaan en te voorkomen dat de Nazi V2-rakettechnologie in handen valt van het Rode Leger.

Sluip en kruip je een weg door de diverse omgevingen, bossen, aan stuk geschoten en gebombardeerde dorpen en steden, en trakteer menig Nazi op een welgemikt headshot. Maar geniet vooral van die verdomd koele X-ray killcam die je na een rake treffer in slow motion laat zien waar en hoe je die Duitse stakker geraakt hebt.

Bovendien kan je de campagne- en multiplayer-modi spelen als een van de 7 nieuwe personages uit de Rebellion's Zombie Army-serie. Bovendien worden de multiplayer modi uitgebreid voor maximaal 16 spelers online voor alle modi.

Daarbovenop bevat Sniper Elite V2 Remastered alle DLC die ooit is uitgebracht voor het spel, inclusief de iconische "Assassinate the Führer"-missie.

Releasedatum
14/02/2017
Beschikbaar voor