Trailer toont multiplayer van The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

ma 15/07/2019
Praga
0 reacties

Een poosje geleden mochten we in Hamburg aan de slag met Supermassive's nieuwste horrortitel The Dark Pictures: Man of Medan. Over dat unieke event, inclusief horror-experience, kan je in deze special alles nog eens nalezen.

Het plezante aan deze game is ook dat je hem met meerdere personen samen kan spelen, wat de horrorbeleving nog iets unieker maakt. Zeker omdat in deze game elke beslissing die jij of je vriend(en) nemen echt een invloed heeft op het verdere spelverloop.

Alle games van the Dark Pictures Anthology zullen twee multiplayer modes bevatten, naast de single player-ervaring. Man of Medan is de eerste game in the Dark Pictures Anthology en verschijnt op vrijdag 30 augustus voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Hieronder een video van de horror-experience.

 


Shared Story Mode

- Deel het verhaal met een vriend in 2-speler online co-op.
- Beide spelers verkennen de wereld, maken keuzes en hun handelingen beïnvloeden het verdere verloop van het verhaal en het lot van de personages.
- Speel scènes vanuit een ander perspectief dan single player, soms samen, soms alleen en bekom nieuwe, onthullende informatie, locaties en beleef andere schrikmomenten.
- De beslissingen die jij en je medespeler maken zouden wel eens het enige kunnen zijn dat iedereen in leven houdt.


Movie Night Mode

- Speel samen in een groep van tot 5 spelers met één controller. Geef de controller door en speel om beurt met het personage van je keuze.
- Elke speler controleert de bewegingen, beslissingen en keuzes van één van de 5 hoofdpersonages.
- Zul je de keuzes maken opdat je eigen personage gered wordt? Of zul je het nodige doen om ervoor te zorgen dat de anderen overleven?
- Op het einde van je speelbeurt zullen je handelingen beoordeeld worden met awards & achievements voor iedere afzonderlijke speler.

Releasedatum
30/08/2019
Beschikbaar voor