Trailer PSVR Exclusive Farpoint doet verhaal uit de doeken

do 20/04/2017
Glenn N
0 reacties

De laatste tijd krijgen we amper nieuwe PSVR-games voorgeschoteld. “Tijd dat hier verandering in komt”, moeten ontwikkelaar Impulse Gear en uitgever Sony Interactive Entertainment gedacht hebben. Naar aanleiding van de gouden status van Farpoint komen zij met een gloednieuwe verhaaltrailer over de brug.

In deze eerste verhaaltrailer maken we kennis met Eva Tyson en Dr. Grant Moon. Zij bevinden zich vlakbij de planeet Jupiter waar ze momenteel een abnormaliteit aan het onderzoeken zijn. Zoals gewoonlijk loopt er iets mis en worden zij met hun ruimtestation in een breuk gezogen. Na een crash op een mysterieuze planeet merken ze al snel dat ze niet alleen zijn.

Aan de hand van holografische logboeken zal je herenigd worden met de andere wetenschappers. Samen met hen zal je een manier moeten zoeken om van deze planeet af te komen. Dit allemaal terwijl je tijdens je verkenningstocht wordt opgejaagd door angstaanjagende monsters. Slaag jij erin om van deze mysterieuze plek af te komen?

Farpoint zal op 16 mei exclusief verschijnen voor PlayStation VR en zal beschikbaar zijn in twee verschillende versies. De gewone versie van ongeveer €59.99 en het speciale Aim Controller-pakket van ongeveer €89.99.