Terminator: Resistance verschijnt in november

vr 20/09/2019
Praga
0 reacties

Een nieuwe Terminator-game? Daar hebben we wel zin in! De laatste, meest recente Terminator-games (en ook film trouwens), waren gene vette. Hoog tijd dus om onze stalen cyborg van de schroothoop te halen, op te blinken en weer aan het werk te zetten.

Terminator: Resistance neemt ons mee naar Los Angeles in het jaar 2028, zo'n 31 jaar na het desastreuze Judgment Day. Mensen en machines nemen het nog altijd tegen mekaar op in een meedogenloze, en eigenlijk op voorhand verloren strijd voor de mensheid.

Geen co-optoestanden trouwens deze keer want Terminator: Resistance, dat in ontwikkeling is Teyon en zal uitgegeven worden door het Britse Reef Entertainment, is een single player-FPS.

In deze nieuwe titel kruipen we in de huid van Jacob Rivers, een soldaat van de Resistance Pacific Division. Ondanks het feit dat Jacob een gewone soldaat is, ontdekt hij al snel dat hij het doelwit is van de nieuwste SKYNET-dreiging die uit is op zijn vernietiging. 

SKYNET mag dan voorbestemd zijn om deze oorlog te verliezen, maar tegen welke kosten voor Jacob? Beleef de evenementen die leiden naar de beslissende laatste slag, vernietig de Defence Grid van SKYNET en help het lot van de mensheid te bepalen in de oorlog tegen de machines.

En nu maar hopen dat de game op iets trekt...