Tennis World Tour: Roland-Garros Edition mag het nog een keer proberen...

do 23/05/2019
Praga
0 reacties

Eerlijk? Tennis World Tour was zonder twijfel een van de slechtste games die we vorig jaar geserveerd waren. De reden? De game was gewoon niet af bij zijn release, als dat niet straf is... Bigben Interactive en ontwikkelaar Breakpoint mogen het dit jaar nog eens proberen met Tennis World Tour: Roland-Garros Edition, een game die (deze keer) wel helemaal af zou zijn als we hen mogen geloven toch.

Zelf kon ik vorige week woensdag, een week voor release dus, de game uitproberen op het Bigben Interactive-event in Parijs. Mijn indrukken waren toen dat zowel de spelers als het publiek, eigenlijk alles wat ik te zien kreeg er niet uitzag. Het publiek maakte voortdurende dezelfde gebaren, echt iedereen met de armen omhoog dus, en de spelers (en zeker de speelsters) leken in de  verste verten niet op hun tegenhangers van vlees en bloed.

Maar bon, daartegenover stond wel dat tennissen op console/pc super plezant is met vrienden en dat het spelmechanisme en de besturing wel goed zaten. Ik heb me goed geamuseerd met de game, laat dat duidelijk en vooral het voornaamste zijn.

Tennis World Tour, nu met Roland-Garros Edition er achteraan, keert dit jaar terug met een heleboel extra content, inclusief alle updates van de voorbije maanden. Dit jaar kun je met de beste spelers ter wereld deelnemen aan alle grote wedstrijden op de legendarische, gerestaureerde velden van Roland-Garros.

Niets plezanter dan wat pinten, wat snacks en een aantal vrienden om je eens een avondje te amuseren. Toch? Al moet ik zeggen dat ik de prijs van 50 euro vind tegenvallen, zeker na het schandaal dat vorig jaar op ons losgelaten werd...

Releasedatum
24/05/2019