Super Mario Maker 2 en The Legend of Zelda: Link's Awakening komen in 2019

vr 15/02/2019
Praga
0 reacties

Mooi nieuws voor de Nintendo Switch-fans die uitkijken naar nieuwe games uit de Nintendo-stal. Of op zijn minst nieuws dat de pijn om de miserie rond Metroid Prime 4 wat doet vergeten... (Maar niet verzachten hoor Nintendo, laat dat duidelijk zijn!)

Nintendo heeft in een nieuwe Nintendo Direct-video aangekondigd dat Super Mario Maker 2, en een stijlvolle heruitgave van The Legend of Zelda: Link’s Awakening dit jaar worden uitgebracht voor de Nintendo Switch. De video toonde ook beelden van ASTRAL CHAIN, een nieuwe actiegame van PlatinumGames die exclusief voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht.

Naast de introductie van, het toch wel verrassende, Hellblade: Senua’s Sacrifice en Bloodstained: Ritual of the Night, was er ook extra informatie rond Fire Emblem: Three Houses, Yoshi’s Crafted World, Daemon X Machina, Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, en een pak andere games.

Bovendien hebben Nintendo Switch-bezitters vanaf vandaag toegang tot de online-puzzelchaos voor 99 spelers, Tetris 99, de klassieke RPG Final Fantasy IX, nieuwe DLC voor Captain Toad: Treasure Tracker en gratis demo’s voor games die binnenkort worden verwacht.

Haal die Switch dus maar van onder je bed en zet hem aan het werk!

 

Releasedatum
01/01/2017
Beschikbaar voor