Sterven is geen drama meer in Fortnite

ma 08/04/2019
Praga
0 reacties

Fortnite, nog steeds het populairste Battle Royale-game, is dan toch gaan gluren bij de buren van Apex Legends. Meer nog, ze pikken gewoon het respawn systeem van Apex waarbij spelers hun teammakkers kunnen respawnen bij een respawn baken zodat ze weer volop mee ten strijde kunnen trekken. Dit wel zonder wapens en de gear die ze eerder verzameld hadden. Epic Games geeft er gewoon een andere twist aan...

Eén ding hebben beide games gemeen: je moet effectief afgeknald worden en je teamlid/leden moeten dan met je Reboot Cards (Fortnite) of Banner (Apex) naar een statisch respawn punt gaan.

Het verschil echter tussen Fortnite en Apex is dat je in Fortnite naar een Reboot Van (tweedekansbusjs zeg maar) moet en eens de speler weer onder de levenden is (eveneens zonder gear/wapens) gaat het hele busje (figuurlijk) aan het dansen (muziek begint te spelen, sirenes gaan af en je krijgt een wervelende lichtshow te zien). Alles behalve discreet want zo weten de andere teams dat er een team in de buurt is waarvan minstens 1 lid niet al te veel gear/wapens draagt.

De Reboot Van komt er deze week nog aan en wat en hoe het in zijn werk gaat, dat zie je in bovenstaande video.

Releasedatum
25/07/2017
Beschikbaar voor