Starlink: Battle for Atlas launch trailer

di 16/10/2018
Praga
0 reacties

Starlink: Battle for Atlas, de gloednieuwe action-adventure game ontwikkeld door Ubisoft Toronto, is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, PS4 en Xbox One vernemen we zonet via mail.

Dit open wereld ruimte-avontuur bevat modulaire speelgoedtechnologie, wat spelers toelaat om echte, fysieke ruimteschepen op hun controller samen te stellen en aan te passen naar wens. Dit epische avontuur speelt zich af in het Altas-sterrenstelsel en is speelbaar in single player of met een vriend in lokale split-screen coöp. Elke piloot en alle modulaire componenten die gelinkt worden met het ruimteschip verschijnen meteen op het scherm, waardoor spelers op een zinvolle manier rechtstreeks invloed kunnen uitoefenen op het verloop van hun strijd.

De diverse cast aan personages in Starlink werkt samen met Fox McCloud, ervaren piloot en leider van het Star Fox team, en zijn iconisch Arwing ruimteschip, exclusief op Nintendo Switch. Spelers kunnen het hele verhaal als Fox McCloud spelen en exclusieve missies in Atlas ondernemen om Wolf O’Donnel, een vijand van het Star Fox team, neer te halen.

Releasedatum
16/10/2018