Splatoon 2 krijgt single player-modus

do 18/05/2017
Praga
0 reacties

Op het einde van de Nintendo Direct-uitzending, die volledig in het teken van ARMS stond, werd ook een nieuwe trailer getoond van Splatoon 2. In deze trailer kwam de single player-modus van dit verfspuitspel aan bod.

Aan het einde van de Nintendo Direct-uitzending van de voorbije nacht werd een nieuwe trailer voor Splatoon 2 vertoond, waarin de single player-modus van de game te zien is.

Callie, lid van de Squid Sisters, is vermist en Marie vraagt de speler om hulp om Callie en de Megavoltvis op te sporen. In deze verhaalstand kunnen spelers diverse wapens gebruiken om hindernissen te overwinnen, vijanden te verslaan en reusachtige eindbazen in het stof te laten bijten. Spelers hebben de keuze uit onder meer de Klodderroller, de Morser, de Spetling en de nieuwe Dubbelknallers. (In tegenstelling tot de eerste game is Splatoon 2 beschikbaar in het Nederlands.) De verhaalstand is bedoeld om spelers trucs en vaardigheden te leren die ze vervolgens in de multiplayerstand kunnen gebruiken.

Daarnaast kondigde Nintendo ook de volgende Splatoon 2-producten aan:

- Nintendo Switch (neonblauw/neonrood) met downloadcode voor Splatoon 2 – vanaf 22 juli
- Splatoon 2-uitvoering van de Nintendo Switch-Pro-controller met neonroze en neongroene handvatten en een design met inktspetters, vanaf 22 juli
- Nintendo Switch-etui (Splatoon 2-editie) en beschermfolie met afbeeldingen uit Splatoon 2 en een neonroze en neongroene ritssluiting, vanaf 22 juli
- Joy-Con-controllerset (neongroen/neonroze), vanaf de herst van 2017

Releasedatum
21/07/2017
Beschikbaar voor