s
r
 

Speler verslaat Dark Souls III-eindbaas zonder wapens

De Dark Souls-reeks is berucht om zijn uiterst moeilijke gameplay en staalharde eindbazen. Zelfs met een volwaardig bepantserd personage en het nodige wapentuig bewijzen de games geen wandeling in het park. Des te indrukwekkender is het wanneer een speler één van de eindbazen in de nieuwste Dark Souls zonder bijkomende wapens verslaat.

YouTuber BR34K doet exact dat in een recente video van Dark Souls III. Hij verslaat de eerste eindbaas in de game met niets anders dan behendigheid en zijn blote vuisten.

De eerste eindbaas is traditiegetrouw niet bepaald de meest uitdagende in een game, maar wanneer een game net gereleased werd en nog niemand echt goed overweg kan met het boeltje, is een verwezenlijking als deze wel indrukwekkend. Zeker wanneer die game Dark Souls III heet.

Natuurlijk kunnen we er ook vanuit gaan dat de derde game in de reeks niet zo uitdagend is als de voorgaande titels in de serie, maar voor we zelf in het westen aan de game kunnen beginnen, gaan we ervan uit dat BR34K hier alvast een hoop voor heeft zitten oefenen.

Dark Souls III verschijnt op 12 april op pc, Xbox One en PS4, al kan je via enkele omwegen alvast de game spelen.

Releasedatum
04/12/2016
Beschikbaar voor

1 reactie

Heeft lang geduurt...

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments