Speel vanaf vandaag Battlefield V Chapter 2: Lightning Strikes

di 15/01/2019
Praga
1 reacties

Het is geen geheim dat Battlefield V bij lancering niet helemaal 'af' was. Heel wat features, waaronder de met veel bombarie aangekondigde Battle Royale-modus, zouden later toegevoegd worden.

Na Chapter 1: Ouverture kunnen we vanaf vandaag aan de slag met Chapter 2: Lightning Strike. Deze tweede, gratis update, voegt onder andere een coop-modus toe voor vier spelers, Squad Conquest en de terugkeer van Rush, nieuwe gear, wapens en voertuigen en een nieuwe Grand Operation.

In Squad Contest nemen twee teams van 8 personen, het op tegen twee andere teams van 8 personen. Vergelijk het qua stijl met de Capture the Flag-modus waar je drie vlaggen moet zien te bezetten op de map. Deze mappen zijn Arras, Rotterdam en Hamada voor deze modus.

De nieuwe coop-modus gaat door het leven als Combined Arms.

Nieuwe wapens waar je kan op rekenen zijn de Zk-383 submachine gun, het Modele 1944 semi-automatic rifle en de M1922 MMG.

Releasedatum
20/11/2018
Beschikbaar voor

1reactie

Misschien toch even een kleine correctie... vanaf "vandaag" is jammer genoeg iets te optimistisch. De update is gelanceerd op dinsdag, maar chapter 2 zal pas live gaan vanaf donderdag. Ook zullen de game-modes, wapens en co-op pas druppelgewijs lanceren in de komende maanden.

Rating:0