Speel nu de gratis F1 2020-demo op PlayStation 4 en Xbox One

Fans van steengoede racegames, en in het bijzonder de Formule 1-fans, weten al langer dan vandaag dat ontwikkelaar Codemasters dé referentie is op dat vlak. Ook dit jaar wisten ze ons weer te verrassen met een uitstekende F1 2020-titel.

Als je deze titel reeds een tijdje in je vizier hebt, maar nog niet hebt durven aanschaffen omdat je misschien nog wat twijfelt, dan hebben we goed nieuws voor jou. 

Ontwikkelaar Codemasters pakt namelijk uit met een gratis demo, en dit op PlayStation 4 en Xbox One. In de demo kan je aan de slag met de My Team-modus en het eerste raceweekend in Australië in de Formula 2-competitie.

Verder kunnen we in de demo in splitscreen de Oostenrijkse Red Bull Ring checken. Het goede nieuws verder is dat je al je gemaakte progressie in de demo kan overzetten naar de volledige game als je die zou aanschaffen.

En nu wil het toeval dat deze game tegen een flinke korting te scoren is in deze Black Friday-week. Je wint dus twee keer deze week, een gratis demo én een lage prijs voor F1 2020.

Releasedatum
07/10/2020

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments