Speel The Crew 2 GRATIS vanaf vandaag

do 13/12/2018
Praga
4 reacties

The Crew 2 is van 13 tot en met 16 december gratis speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en Windows pc. Naast toegang tot de basisgame, krijgen nieuwe spelers de kans om de nieuwe Demolition Derby-discipline, PvP-modi en andere post-launch content alleen of met maximaal drie vrienden te ervaren.

The Crew 2 is vanaf vandaag voor iedereen via Uplay (pc) te pre-loaden. Spelers die na het weekend hun reis in de Amerikaanse open wereld van The Crew 2 willen voortzetten, behouden niet alleen hun in-game vooruitgang, maar genieten ook nog eens van kortingen tot 67% op de Standard, Deluxe en Gold Edition van The Crew 2.

Daarnaast is de Season Pass verkrijgbaar met een korting van 30%. Als klap op de vuurpijl ontvangen spelers die deelnemen aan dit gratis weekend, een exclusief voertuig in The Crew 2 afhankelijk van hun platform:

· PlayStation 4: Maserati Gran Turismo S 2009 – Touring Car Edition

· Xbox One: BMW Z4 GT3 2011

· PC: Ford GT 2005 – Touring Car Edition

Releasedatum
29/06/2018
Beschikbaar voor

4reacties

Dit weekend eens proberen. Niet gekocht omdat ik problemen met de eerste had. De game bleef laden op een scherm met een lege map.Nooit verder geraakt en geen oplossing van ubisoft of sony. Bekende problemen met deel 2?
Ik mis wel een game als test drive, gewoon rond touren als je daar zin in hebt.

Rating:0

Dubbel.

Rating:0

Dus als ik het even recapituleer: Demo downloaden en gamen? Want ik zie niet echt een andere optie in de store (kan altijd aan mij liggen natuurlijk)

Rating:0

ik vond de optie om de demo te downloaden enkel in de store via mijn laptop.

Rating:0