Sony kondigt Glacier White-versie van de PS4 Slim aan

di 10/01/2017
Glenn N
0 reacties

Om de ijskoude wintermaanden te vieren, of op gepaste wijze te overleven als gamer, kondigt Sony Interactive Entertainment de “Glacier White”-versie, een sneeuwwitte versie, van de PS4 Slim aan.

Het is niet de eerste keer dat we deze sneeuwwitte versie te zien krijgen op de PS4, de gewone versie van deze console kan je namelijk al sinds september 2015 kopen.

De release van deze witte variant staat gepland op 23 januari voor Azië en op 24 januari bij ons in Europa. Of deze versie ook in Noord-Amerika zal verschijnen is nog maar de vraag.

Voor de PAL-regio’s, waaronder Australië, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika en de meeste Europese landen, zal de opslagcapaciteit van dit model maar 500 gigabyte bedragen. Maar in Japan zal je in tegenstelling tot bij ons, wél de 500GB en 1TB-versie van deze variant kunnen kopen.

Het bedrijf kondigt ook nog aan dat de prijs voor de “Glacier White”-versie dezelfde zal zijn als die van de gewone PS4 Slim -dus rond de €299-, maar of de PS4 Pro ook in het wit zal verschijnen werd niet gezegd.

Releasedatum
01/01/1995
Beschikbaar voor