Sony komt met doorschijnende PlayStation 4

do 09/08/2018
Praga
1 reacties

Om te vieren dat er wereldwijd de voorbije decennia maar liefst 500 miljoen PlayStation-consoles verkocht werden, keert Sony terug naar de jaren '90-stijl en pakt het uit met een super coole bloedmooie blauwe doorschijnende PS4 Pro. Deze gaat door het leven als de PS4 Pro 500 Million Limited Edition.

Uniek! En super exclusief want zowel de console als de controller zijn doorschijnend waardoor je beide toestellen tijdens het gamen binnen aan het werk kan zien. Deze limited edition heeft immers een doorzichtig, donkerblauw design. Als het systeem is ingeschakeld, wordt de binnenkant blauw verlicht en kunnen we dankzij het speciale doorzichtige ontwerp genieten van de uiterst geavanceerde architectuur van de PS4 Pro.

Deze limited edition bundle bevat een 2TB PS4 Pro, Dualshock 4 en PlayStation-camera. Goed om weten is dat je de controller ook apart zal kunnen aanschaffen, net als de '500 Million Limited Edition Gold headset' die in dezelfde donkerblauwe kleur beschikbaar is, met een bijpassend bronskleurig PS-teken aan beide zijkanten, en een doorzichtige luidsprekerbehuizing, net als de console.

En de prijs van deze console? Die valt best mee, namelijk €499.

Er zullen wereldwijd maar 50,000 exemplaren beschikbaar zijn, en vanaf 24 augustus zijn ze verkrijgbaar. Elke PS4 Pro is voorzien van een plaat rechtsonder aan de voorzijde van het systeem, met daarop een getal van 1 tot en met 50.000. Dit unieke nummer herinnert de gelukkige eigenaren eraan dat hun PS4 Pro het enige model van deze editie ter wereld is.

Er snel bij zijn is dus de boodschap als je er eentje wilt.

 

Releasedatum
01/01/1995
Beschikbaar voor

1reactie

Geef mij dan toch maar de Spider-Man uitgave hoor!

Rating:0